Tuesday, January 20, 2009

KENAPA ANDA PERLU MENONTON TEATER KOMPILASI VOLUME 1

Jika anda bukan peminat teater tegar dan tertanya-tanya kenapa harus datang menontonnya ini jawapan poser (poyo)-nya. 5 pekara kenapa mesti tonton:

1. Ada Fareed Ayam anak muda berambut panjang asal dari felda kat Johor dan korang tau tak Mawi jugak asal dari felda kat Johor.

2. Ada Zahiril Adzim anak muda bertahi lalat seksi yang gampak dalam filem KAMI the Movie dan Lagu Untuk Mu dendangan Meet Uncle Hussian menang anugerah lagu baru-baru ni.

3. Ada Khairunazwan anak muda hitam manis yang cintanya terhalang dan perpisahan memang meyakitkan itu yang terjadi kepada Norman Hakim dan Abby Abadi kerana Mamey.

4. Ada Khairil Ridzuan anak muda dari Langkawi baru-baru ni berlakon teater Isham Rais, Bilik Sulit dan Pakatan Rakyat menang kerusi di Kuala Terangganu baru-baru ni.

5. Ada Nam Ron orang tua yang perasan muda dan orang muda memang COOL!!!!

7 comments:

Zahiril Adzim said...

Hahaha!! tak boleh belah!
:D

amerul said...

CAYALAH NAMRON!
kita jangan panggil dia ABANG dah.
panggil dia nam ron je.
sebab sekarang dia muda..
hakhakhak.

khairilridzuan said...

ayam suka samakan dia ngan mawi

khairilridzuan said...

peh!! cayalah!! apahal mawi plak?? asal felda je mawi..
mawi tu canggih sangat..
ayam ni produk gagal..
wahahaahahahaha
sial!

Rumah Anak Teater said...

Hoi! korang buat apa buat menyemak kat sini pergi buat latihan show dah dekat ni. Aku sebat sorang-sorang kan!

Pegawai Khalwat said...

Aku kenal orang muda no. 5 saja. Ha ha....

Walau aku menonton Bilik Sulit versi Tanjung, aku tetap tak cam adik no. 4. (Kena panggil adik sebab Namron dah muda).

Yang lain-lain aku tak kenal. Ishhh.. jumud betul aku ni.

Sebab tu lah aku akan cuba pi jugak sana untuk kenal hangpa.

Vitamin said...

wakakaka. aku datang la.. jgn takut.. nnt aku bawa kengkawan len.

Post a Comment