Friday, August 7, 2009

Projek KoKEN: Teater Kompilasi vol 2



Ucapan penghargaan kepada Ieja Zin yang bersengkang mata cuba menyumbang video ini.

Faisal: "Good attempt dude. Eh, you pun nak tukar carrier dari engineer ke video editor ke? Jangan jadi macam sorang tu; belajar law tapi berlakon teater."

5 comments:

Shamimi Haniza said...

Abg Faisal, sy rasa ieja bukan nk tukar career, cuma nk explore benda br je. Btol x ieja? =)Bak kata dia, dia kan suka multi-task. Mungkin ini salah satu daripadanya. Thx byk2 la ieja. At least x pyh tgk vid bisu lg. Huhuhu

masturah idrus said...

sedih nye tak dapat pegi tgk...esok dh kene blk pahang...sob...sob...sob...

~ieja~ said...

hahaha... tak tukar, ni boleh buat hobby dikala tiada assignment masa cuti panjang... also dh minat nak buat macam mana... kalau disekat lagi nak buat... lalala...

Shamimi Haniza said...

Yela, mentang2 la ieja cuti panjang! Tp kalo hobi yg require satu hari satu mlm nk siap, susah gak!

PHIRDOTE said...

anak abu zahar pn ada..hehe
nmpak time kenduri di merlimau..
sedaraku rupanya..

Post a Comment